Skip to content

Artiklar /
Projektledare Olle Söderqvist är mån om att driva Digiresan effektivt och digitalt

Säg hej till Olle Söderqvist!

Att skapa stora möjligheter för utbyte och lärande, både i och utanför projektet, samt arbeta för ett härligt samarbetsklimat i projektgruppen är något som driver Olle Söderqvist i sitt arbete som projektledare för Digiresan - företagsutveckling. Olle har en koordinerande funktion och kommer bland annat supporta medarbetarna hos projektets fem samarbetspartners.

- Jag vill arbeta för stor delaktighet och jag vill ge varje samarbetspartner möjligheter att vända och vrida en aning på upplägget för att passa just sina lokala förutsättningar, berättar Olle.

Olle har alltid varit intresserad av teknik och IT och har ett särskilt stort intresse kring uppkopplade enheter, så kallat Internet of Things (I&T). En liten parentes är att han har kopplat upp i princip hela sitt hus med smarta enheter. De senaste åren har Olle arbetat med INDiGO, ett projekt som gett honom stora lärdomar kring hur olika företag ser på digitalisering.

- För mig betyder digitalisering allt ifrån att arbeta mer effektivt genom att spara filer i molnet, börja arbeta med elektronisk fakturahantering till att koppla upp befintliga produkter och tjänstefiera sitt erbjudande till kunden. Det betyder mycket helt enkelt, förklarar Olle.

Olle är mån om att driva projektet effektivt och digitalt och tar gärna emot tips som gör att Digiresan går i rätt riktning. Tipsa honom gärna på olle.soderqvist@iucvast.se eller 0762-13 21 52.

Olle Soderqvist Digiresan