Skip to content

Artiklar /
Deltagarna i Digiresan Företagsutveckling är supernöjda!

Artikel-GTC-varen-2019

Deltagarna i Digiresan Företagsutveckling är supernöjda!

Innan sommaren genomfördes första omgången av Digiresan Företagsutveckling i Göteborgsområdet. De deltagande företagen CM Hammar, Milleteknik, Ballograf, Steeltech, Permanova Lasersystem, Hedared Sand och Betong samt Bomek fick under projektets gång stöd av IT-coacher för att starta eller vidareutveckla sin digitaliseringsprocess.

Möjligheterna var många och företagens strategier varierade allt från satsningar på digitala styrtavlor till digitala anpassningar av befintliga affärssystem. Målet var dock samma; att med hjälp av ny digital teknik och smarta funktioner göra organisationsprocesser enklare och mer kostnadseffektiva.

I samband med den avslutade sessionen fick medverkande företag möjlighet att dela med sig erfarenheter från projektet. Kunskapsseminarierna ansågs inspirerade och givande men det som uppskattades mest var coachningen som var inriktad på det egna projektet. Deltagare berättar att coachningen gav en knuff i rätt riktning men också att man genom detta arbete lärde sig mer om sina egna processer och kom till nya insikter. Nätverkande med andra företag bidrog också till nya tankar, inte minst under studiebesöket på Volvo Lastvagnar i Tuve. (bilden)

Nu är vi redo för nästa steg och en ny omgång som startar i september. Vill ditt företag vara med – tveka inte att kontakta oss.

VILL DU VETA MER?

Emina Attic
Projektkoordinator företagsutveckling
Emina.Atic@gtc.com
0708 - 58 19 21

Emina Atic Digiresan