Skip to content

Företagsutveckling

Digitalisering står i fokus hela vägen

Alla våra aktiviteter fokuserar på utveckling av ditt företag med fokus på digitalisering. Som första aktivitet arbetar vi tillsammans fram en handlingsplan för digitalisering. Den i sin tur ligger till grund för kommande kunskapsseminariers inriktning och det individuella arbete företaget gör med våra digitaliseringsexperter.

Vad ingår under resans gång?

  • analys och handlingsplan - individuell analys och digitaliseringsplan
  • coachning - individuellt anpassad coachning baserat på företagets handlingsplan
  • kunskapsseminarier x 4
  • studiebesök - halvdags studiebesök hos ett företag som gjort en digitaliseringsresa
  • uppföljning - individuell uppföljning och reviderad handlingsplan

Praktisk information

Projektperioden löper mellan februari 2018 till januari 2021 och det kostar 10 000 kr + moms att vara med i Digiresan - företagsutveckling.

Alla aktiviteter anpassas efter medverkande företags utmaningar inom digitalisering och två till tre personer per företag får delta på våra kunskapsseminarier. Seminarier varvas med individuell coachning och nätverkande med andra företag.

Digitaliseringsprojekt Digiresan
Kollegor Digitalt Hjalpmedel

Fyra spännande seminarier ingår

AI och Big Data. IoT - Hur påverkar det dina affärer? Robotisering och automation. Ledarskap i en digital värld. Digiresan erbjuder fyra högaktuella seminarier på flera olika orter vid flera tillfällen under projektets gång. Vilket datum passar dig bäst? Och vilken ort?

Utbildning Digiresan

AI och Big Data

Med den nya tekniken blir konsumenten och därmed även köpprocessen allt mer digital, och det ritar helt om förutsättningarna för många verksamheter. I detta utforskande seminarium rör vi oss snabbt och lätt mellan det teknologiskt kittlande, affärsmässigt konkreta och djupt mänskliga.

Läs mer

Digitaliseringsprojekt Digiresan

IoT - Hur påverkar det dina affärer?

Om era produkter kunde prata med varandra, vilka nya värden skulle ni kunna skapa för era kunder då? Vad behöver ni göra för att kunna erbjuda en tjänst istället för en produkt? I detta seminarium väcks nya tankar hur ditt företag kan använda uppkopplade produkter till något användbart. Visst låter det spännande?

Läs mer

Robot Jibmsms4_Ka

Robotisering och automation

Utmaningarna avlöser varandra och vi alla står inför helt nya möjligheter med de uppkopplingsmöjligheter som finns. Hur kan ni gå vidare för att möta utmaningarna att integrera nya möjligheter och skapa kundvärde med automation, robotisering och additiv tillverkning i den egna organisationen?

Läs mer

Workshop Diskussion Digiresan

Ledarskap i en digital värld

Digitalisering påverkar hur organisationer bör ledas för att på bästa sätt utvecklas i en allt mer digital värld. Vilka nya beteenden och i förlängningen förväntningar ser vi hos kunder och anställda - och hur påverkar det vi gör, våra organisationer och i grunden vårt ledarskap?

Läs mer

Guppdiskussion Digiresan

Studiebesök

Spännande studiebesök hos lokala företag som gjort en spännande satsning eller erfarenhet inom Digitalisering.

Läs mer

Olle svarar på dina frågor!

Vill du har mer information om hur ditt företag kan hoppa på Digiresan? Då ska du kontakta projektledare Olle Söderqvist direkt.

Olle Söderqvist
Projektledare företagsutveckling
olle.soderqvist@iucvast.se
0762-13 21 52

Olle Soderqvist Digiresan